Mira Meksi çmitizon Enver Hoxhën me romanin “Diktatori në kryq” | ABC News Albania

Shkrimtarja Mira Meksi sjell anët e errëta dhe pikat e dobëta të diktatorit  Enver  Hoxha   me romanin e ri “Diktatori në kryq”. Meksi me

FILE INFORMATION
Name Mira Meksi çmitizon Enver Hoxhën me romanin “Diktatori në kryq” | ABC News Albania
Channel
ABC News Albania
Views 755
Like 8
DisLike NAN
Duration 04:34 Min
Uploaded On 25 October 2019
Tags: Mira Meksi mitizon Enver Hoxhn me romanin Diktatori n kryq ABC News Albania