"Ju flet Moska" - Plani qeveritar B, destabilizim i kontrolluar për të shantazhuar Europën

#rtvora #jufletmoska Vendimi i Brukselit për negociatat dhe një plan B i qeverisë shqiptare u analizuan këtë të enjte nga emisioni "Ju flet Mos

FILE INFORMATION
Name "Ju flet Moska" - Plani qeveritar B, destabilizim i kontrolluar për të shantazhuar Europën
Channel
Ora News Emisione
Views 2,910
Like 11
DisLike 4
Duration 10:19 Min
Uploaded On 17 October 2019
Tags: Ju flet Moska Plani qeveritar B destabilizim i kontrolluar pr t shantazhuar Europn