“Veto për negociatat”, Ish-ministrja e Integrimit: Shqipëria mori me vete dhe Maqedoninë e Veriut

Ish-ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha, duke folur për procesin e hapjes së negociatave me BE, thotë se Shqipëria rrezikon seriozisht të për

FILE INFORMATION
Name “Veto për negociatat”, Ish-ministrja e Integrimit: Shqipëria mori me vete dhe Maqedoninë e Veriut
Channel
News24 Albania
Views 3,434
Like 12
DisLike 2
Duration 18:52 Min
Uploaded On 18 October 2019
Tags: Veto pr negociatat Ishministrja e Integrimit Shqipria mori me vete dhe Maqedonin e Veriut